A lakás már megvan

2010.01.18. 16:56

Oké  a lakás már megvan. Pontosabban ház! Nem egy nagy hodály, 66 négyzetméter, de másodmagamnak elég lesz. Sajnos eléggé lelakott állapotban volt a kicsike ezért kapott egy teljes nagygenerált. Festés, tapétázás, a villamoshálózat újjáépítése. Nem unatkoztam a nyáron. Már csak fűtés kell bele. Gáz a kényelemért, kandalló pedig a hangulatért és az olcsóságért(?). Ja és persze sose lehet tudni, mikor rúgja össze a port megint ukrajna és a ruszkik. Legalább nem fagyok meg, ha megtörténik újra...

Mivel én nem nagyon értek az épületgépészethez mindenkép szakember segítségét fogom kérni. A gázkészülék beszerzéséhez és a gázos fűtés kiépítéséhez már van is emberem, egy ismerős aki olcsón dolgozik. A kandalló egyszerűbb dolog, körbenézek a neten mégis mi az, amit érdemes megvenni és pont. Na meg van egy kis segítségem is, a testvérem már 2 éve kandalló használó és mikor ő vásárolta, ő is utána járt. Így támaszkodhatok a tapasztalatára. Nem is tudom melyikkel kezdjem... Na körülnézek a neten.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazkeszulek-kandallo.blog.hu/api/trackback/id/tr321682388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása